Het Bedrijf

Het Bedrijf

Al bijna 40 jaar geven wij bescherming en kleur aan uw kostbare bezit.
Wij zijn een modern all-round schildersbedrijf dat in de loop der jaren een goede naam heeft op gebouwd. Dit komt mede door onze flexibele en dynamische opstelling waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel voeren. Wij hechten grote waarde aan het geven van deskundig advies over alle aspecten van onze werkzaamheden.

Zowel bedrijven, particulieren, instellingen en vereniging van eigenaren zijn bij ons aan het juiste adres voor Alle schilder, behang, glas en wandafwerking werkzaamheden.

Geheel vrijblijvend en kosteloos maken wij voor u een inspectierapport, meerjarenbegroting, kleuren advies en een overzichtelijke offerte.
Als vakmensen kunnen wij een totaaladvies uitbrengen waarbij de keuzen van materialen en kleuren geheel ingepast worden op een harmonische omgeving, persoonlijke smaak en budget.

Het is nu ook mogelijk om een digitale foto van uw huis of kamer in te kleuren met nieuwe kleuren. Wij adviseren u graag  over toe te passen materialen, kleuren, wand afwerking, plafond en wandlijsten, spachtelputz, scheur voorkomende glasweefsel, beglazing etc.

 

Uitgelicht

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen